Новото име на event мениджмънта

и връзките с обществеността

Екипът на NewEventic съчетава ключови умения и практически опит както във Връзките с обществеността така и в събитийният мениджмънт.

Ние от NewEventic предлагаме успешни стратегии за връзки с обществеността , връзки с медиите, презентационни умения, управление на кризистни ситуации както и  всички аспекти на планиране, изпълнение и анализ на корпоративни събития.

Ако имате нужда  от цялостно PR, рекламно и маркетингово обслужване NewEventic може да ви го предостави!

Управлението на комуникацията, изграждането и поддържането на благоприятен имидж и маркетинга на дадена организация са наш приоритет. NewEventic работи с най-модерните концепции и похвати от областта на интегрираните маркетингови комуникации.

Опитът на NewEventic в разнородни сфери като: корпоративни клиенти, политически кампании, образование, шоу бизнес, неправителствен сектор, спорт, високи технологии, индивидуални клиенти и др., е гарант за успех.

NewEventic ще се погрижи за:
- управлението на Вашия имидж
- Вашето адекватно присъствие в медийното и публичното пространство
- изграждането и поддържането на взаимоотношенията Ви с клиенти, организации и структури необходими за Вашият успех.

Ако животът на всеки от вас е низ от събития, то задачата на всеки от нас е те да бъдат органирани перфектно. За екипът на NewEventic Вие и вашата визия за важните моменти в живота са вдъхновение, а останалото е много работа, подплатена с безупречен професионализъм.

NewEventic планира и организира всякакви фирмени, светски, обществени и частни събития. Може да доверите както цялостното планиране и провеждане на дадено мероприятие, така и да потърсите нашето съдействие или консултация в реализирането на даден негов елемент, за който професионалната помощ е от решаващо значение. Нашите оферти са изцяло съобразени с индивидуалните финансови, времеви, вкусови и стилови предпочитания на всеки клиент. За нас няма малки и големи събития, защото се стремим всяко да е уникално, неповторимо и най-вече незабравимо за всеки наш клиент, за всеки Ваш гост.

NewEventic не продава услуги, а Ви предлага идеи, осигурява Ви комфорт, а за Вас остават само приятните емоции и хубавите спомени. Младият ни и динамичен екип има високи стандарти, но не робува на стереотипи. Изискаността и класата на нашите събития, вървят ръка за ръка с новаторските, нестандартни и изненадващи решения във всички сфери и всички забавления. NewEventic организира вашите желания и ги превръща в събития. Ако целта Ви е да сте уникални, авангардни, стилни и запомнящи се, то най-добрите средства за това са нашият професионализъм, ентусиазъм, креативност и коректност. Персоналният подход отваря вратите към всеки наш клиент. NewEventic е Вашият ключ за всeки случай.